TULI-tanssit 2023

Tunne&Liike 23.-24.9.2023.

Liput 

5€ / 10€
Lippuja saa Tapahtumatalo Raahen lipunmyynnistä:
https://www.tiketti.fi/raahen-tuli-tanssit-2023-raahesali-raahe-lippuja/93783

Palkinnot

Katselmuksen raati jakaa viisi rahapalkintoa (300€, 2x 100€ ja 2x 50€) ja sekä kunniamainintoja tuotepalkinnoin.

Virvatuli-stipendi (300€):

Tapahtuman tarkoituksena on kannustaa tanssijoita kokeilevaan koreografiointiin ja ilmaisuun. Virvatulistipendi myönnetään tanssijalle / ryhmälle, joka raadin näkemyksen mukaan on löytänyt uuden lähestymistavan ja luonut sen pohjalta rohkean ja onnistuneen tanssiteoksen.

Tanssin palo-stipendit ja kunniamaininnat:
Raati jakaa Tanssin palo-stipendejä ja kunniamainintoja erilaisin perustein. Stipendi / kunnimaininta voidaan myöntää esim. tanssiteknisestä osaamisesta, onnistuneesta kokonaisuudesta, tasolle sopivasta koreografiasta, rohkeasta ilmaisusta, jne.

Raahen TULI-tanssit on tanssitapahtuma kaikille tanssijoille ja tanssista kiinnostuneille. TULI-tansseilla voit nauttia tanssista katsojana, esiintyä mahtavissa puitteissa ja saada palautetta esityksestäsi, treenata huippuopettajien johdolla ja nauttia tanssin palosta. TULI- tansseilla pääosassa ovat TUNNE ja LIIKE.
TULI syttyy, liekehtii, lämmittää, leimuaa, valaisee ja himmenee, mutta ei koskaan sammu.

Katselmus on avoin kaikille tanssijoille lajista ja tanssitaustasta riippumatta. Mukaan ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin edistyneemmätkin tanssijat lapsista aikuisiin. Katselmuksen raati jakaa kaikkien esitysten kesken kunniamainintoja sekä stipendejä ansioituneille esityksille.

Tapahtuman tarkoituksena on kannustaa tanssijoita kokeilevaan koreografiointiin ja ilmaisuun, kehittää Raahen alueen tanssia ja tarjota esiintymismahdollisuus kaikille tanssijoille kokemukseen ja ikään katsomatta.

Tervetuloa TULI-tansseille!