Katselmuksen raati 2023

Veera Pyykkö

Veera on 23-vuotias oululainen tanssija ja tanssinopettaja. Kokemusta hänellä on useista katutanssilajeista useiden vuosien ajalta, mutta päälajeiksi ovat muodostuneet Hiphop ja Waacking. Myös Locking ja House ovat lähellä sydäntä. Veera opiskelee musiikkikasvatusta Oulun yliopistossa. Sieltä hän ammentaa työkaluja myös tanssiin etenkin musiikin kuuntelun ja rytmiikan osalta, ja arvostaakin etenkin näitä taitoja tanssijassa, unohtamatta katutanssien ydintä: sielua ja groovea. Näihin teemoihin sukelletaan workshopeilla.


TULI-tansseilla Veera toivoo näkevänsä heittäytymistä niin liikkeellisesti kuin esiintymisen osaltakin sekä teemoja, jotka kantavat esityksen loppuun saakka.Tervetuloa raatiin ja workshopopeksi Veera!Katri Riihimäki

Katri on kilpatanssija ja latino show tanssija, joka vaikuttaa tällä hetkellä Oulussa. The Latin Collection-ryhmästä tuttu Katri on saavuttanut latino shown suomen mestaruuden kahdesti sekä maailmanmestaruuden vuonna 2016.

Pitkällä kilpatanssiurallaan Katri on saavuttanut useita finaalipaikkoja nuoriso- sekä Champion-luokassa ja on myös tanssinut SM-finaalissa. Katri on ollut myös mukana useissa ooppera produktioissa Suomen Kansallisoopperassa sekä Savonlinnan oopperajuhlilla.

Katri on erittäin positiivinen, energinen ja kannustava valmentaja, joka saa ryhmät liikkumaan iloisin mielin!
Katrin tunneilla tärkeintä on hyvä fiilis ja turvallisen ilmapiirin luominen, jossa jokainen saa vapaasti kokeilla uusia asioita ja ilmaista itseään tanssin kautta.

Katri odottaa TULI-tansseilta vauhdikasta menoa ja tanssin iloa, mieletöntä energiaa ja heittäytymistä koko sydämellä!

Tervetuloa raatiin ja workshopeksi Katri!

Mimmi Marjamaa

Mimmi on TULI-tanssien vakkariraatilainen, joka vuosi vuoden jälkeen antaa tarkkaa ja monipuolista sekä positiivista ja rakentavaa palautetta kaikille katselmuksen upeille esityksille.

Mimmi on tehnyt tanssinalalla töitä ympäri Suomea niin tanssijana, koreografina kuin tuomarinakin, mutta ennen kaikkea tanssinopettajana. Vuonna 2014 Oulun ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi valmistunut Mimmi on tanssinut lajeja laidasta laitaan, mutta päälajeina hänellä on show- ja nykytanssi sekä karibialaiset lajit, expertti hän on kuubalaisen salsan suhteen.

Opettajana Mimmi on rempseä ja kannustava opettaja, jonka tunneilla hiki virtaa ja tekniikka vahvistuu. Mimmillä on vahva tanssi- ja opetustausta ja se näkyy rautaisena ammattitaitona myös TULI-tanssien raadissa. Katsemuksessa hän odottaa näkevänsä vahvaa ilmaisua, tunteiden kirjoa sekä mielenkiintoisia ideoita ja toteutuksia.

Tervetuloa raatiin Mimmi!

Raadin varajäsen, Jaana Poukkula

Jaana on Raahesta lähtöisin oleva, nykyään Oulussa vaikuttava tanssinopettajaopiskelija (AMK). Jaana hyppää raatilaisen saappaisiin, mikäli joku raatilaisesta on jäävi arvioimaan esitystä eli on ollut mukana luomassa esitystä.
Jaanalla on vahva tausta sekä street- että showlajeista.

TULI-tanssien katselmukselta Jaana odottaa ennen kaikkea monipuolisia ja sykähdyttäviä esityksiä, onnistumisen kokemuksia sekä iloista ja energistä menoa!