Katselmuksen raati 2018

Mimmi Marjamaa

TULI-tanssien vakioraatilainen, Mimmi on tehnyt tanssinalalla töitä ympäri Suomea niin tanssijana, koreografina kuin tuomarinakin, mutta ennen kaikkea tanssinopettajana. Vuonna 2014 Oulun ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi valmistunut Mimmi on tanssinut lajeja laidasta laitaan, mutta päälajeina hänellä on show-, nyky- ja jazztanssi. Viime aikoina Mimmi on myös hurahtanut salsan pyörteisiin. Tänäkin vuonna Mimmi tuo TULI-tanssien raatiin vankan kokemuksen ja ammattitaitonsa, mahtavaa että olet jälleen mukana Mimmi!

Milja Salmela

Milja edustaa paikallista osaamista. Hänellä on useiden vuosien katutanssitausta niin tanssijana kuin opettajanakin. Pitkä tanssitausta ja intohimo hip hoppiin ohjasi hänet yrittäjäksi, nykyään Miljan työllistää hänen oma Letkiä-vaatemerkkinsä, joka ottaa vaikutteita katutaiteista, old school-räpistä ja 80-luvusta. Milja odottaa TULI-tanssien esityksiltä omaperäisyyttä, persoonallisuutta ja asennetta, joiden perään kuuluttaa myös Letkiän suhteen. Hän muistuttaakin esiintyjiä ottamaan huomioon myös esityksen visuaalisen puolen, johon kiinnittää arvioissaan erityistä huomiota. Tervetuloa raatiin Milja!

Jaakko Toivonen

Jaakko on tanssin ammattilainen, joka vaikuttaa tällä hetkellä Hollannissa. Jaakolla on pitkä kokemus niin tanssijana, koreografina kuin opettajanakin toimimisesta. Valmistuttuaan Codarts Dance Academysta hän on tehnyt tanssinalan töitä useiden nykytanssiryhmien, televisiotuotantojen sekä musikaalien parissa. Jaakko tuo TULI-tanssien raatiin kansainvälistä ja laaja-alaista tanssin osaamista ja ymmärrystä, tervetuloa raatiin Jaakko! 

Anna Kuulusa
(kuva Eetu Keränen)

Anna on Oulun ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi valmistunut tanssinopettaja/koreografi Tampereelta. Annan tanssiura alkoi 90-luvun lopulla katutansseilla ja pikkuhiljaa mukaan tuli show- ja jazztanssi sekä nykytanssi ja voguing. Anna on ollut Suomen edustajana MM-kisoissa pariinkiin otteeseen, mutta nykyään vaikuttaa kilpailujen parissa pääasiassa koreografina ja tuomarina.
Anna on myös Dance Off Tampere-tanssifestivaalin perustaja. Annan myötä TULI-tanssienkin raatiin saadaan aimo annos monipuolista osaamista, mahtavaa että olet mukana Anna!