Katselmuksen raati 2022

Mimmi Marjamaa

Mimmi on TULI-tanssien vakkariraatilainen, joka vuosi vuoden jälkeen antaa tarkkaa ja monipuolista sekä positiivista ja rakentavaa palautetta kaikille katselmuksen upeille esityksille.

Mimmi on tehnyt tanssinalalla töitä ympäri Suomea niin tanssijana, koreografina kuin tuomarinakin, mutta ennen kaikkea tanssinopettajana. Vuonna 2014 Oulun ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi valmistunut Mimmi on tanssinut lajeja laidasta laitaan, mutta päälajeina hänellä on show- ja nykytanssi sekä karibialaiset lajit, expertti hän on kuubalaisen salsan suhteen.

Opettajana Mimmi on rempseä ja kannustava opettaja, jonka tunneilla hiki virtaa ja tekniikka vahvistuu. Mimmillä on vahva tanssi- ja opetustausta ja se näkyy rautaisena ammattitaitona myös TULI-tanssien raadissa. Katsemuksessa hän odottaa näkevänsä vahvaa ilmaisua, tunteiden kirjoa sekä mielenkiintoisia ideoita ja toteutuksia.

Tervetuloa raatiin Mimmi!

Riitta Maijanen

Riitta on Torniosta kotoisin oleva tanssija, mutta vaikuttaa tällä hetkellä Oulusta. Erityisesti show- ja jazztanssi ovat hänen sydäntään lähellä. Opetuskokemusta on kertynyt jo 12 vuoden ajalta mm. Tanssikoulu Stagelta, Studio Movelta ja Rovaniemen kansalaisopistolta, Ouluopistolta ja tanssiyhdistys Funky Hallilta ja kisakokemusta Tanssikoulu Stagen ja Studio Moven riveissä. Stagen ryhmän kanssa Riitta oli mm. Pakko Tanssia- tv ohjelman finaalissa.

Riitta tykkää opiskella ja päivittää osaamistaan, tanssijan ammatin lisäksi Riitta on kouluttautunut liikunnanohjaajaksi, suorittanut tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot ja opiskelee nyt uutta ammattia tanssihommien ohessa.
Opettajana Riitta on rempseä, kannustava ja helposti innostuva mutta myös tarkka. Hän rakastaa opettamista ja sitä kun näkee oppilaiden kehityksen, onnistumisen ja motivaation. TULI-tanssien katselmuksessa Riitta odottaa näkevänsä teoksia, jotka kiinnostavuudellaan tempaavat katsojan mukaansa sekä rohkeutta eläytyä ja kokeilla jotakin uutta.

Tervetuloa raatiin Riitta!

Nellinoora Paju

Nellinoora "Nellis" Paju on kotoisin Riihimäeltä, mutta nykyään oululainen tanssinopettaja (AMK). Hän on harrastanut tanssia itse lapsesta asti ja treenannut tavoitteellisesti vuodesta 2007 alkaen. Lajitausta on kirjava ja siihen lukeutuu päälajeina showtanssi, baletti, nykytanssi ja hip hop. Lisäksi hän on treenaillut muitakin lajeja lyhytaikaisesti aina kansantansseista twerkkaukseen!

Tällä hetkellä Nellis toimii viikko-opettajana Oulun alueella ja opettaa 3-vuotiaista aina "oikeasti aikuisiin" asti. Kokemusta kilpailu- ja katselmusmaailmasta sekä tanssijana, että koreografina on kertynyt sekä Performing Arts että Street-puolelta.
Nellis toivoo näkevänsä TULI-tansseilla monipuolisia teoksia, tanssijoita monesta eri tanssilajista ja heittäytymistä tanssivietäväksi.

Tervetuloa raatiin Nellis!

Raadin varajäsen, Jaana Poukkula

Jaana on Raahesta lähtöisin oleva, nykyään Oulussa vaikuttava tanssinopettajaopiskelija (AMK). Jaana hyppää raatilaisen saappaisiin, mikäli joku raatilaisesta on jäävi arvioimaan esitystä eli on ollut mukana luomassa esitystä.
Jaanalla on vahva tausta sekä street- että showlajeista. TULI-tanssien katselmukselta Jaana odottaa ennen kaikkea monipuolisia ja sykähdyttäviä esityksiä, onnistumisen kokemuksia sekä iloista ja energistä menoa!

Muut workshop-opettajat

Lilli Huttula

Lilli Huttula on monipuolinen katu- ja klubitanssien ammattilainen. Hän on kilpaillut menestyksekkäästi hiphopissa, housessa ja eri voguing-kategorioissa Suomessa ja muualla maailmassa ja hakenut oppia erityisesti New Yorkista. Hän on järjestänyt katutanssitapahtumia vuodesta 2011 ja opettanut pääasiassa pk-seudulla vuodesta 2012 alkaen. Viime vuosina Lilli on osana Rutimokollektiivia tuonut hiphopia teatterilavoille kollektiivin kokopitkien teosten myötä. Lilli on loputtoman kiinnostunut katu- ja klubitanssien liikekielestä ja -sanastosta, historiasta, arvoista ja kulttuurista kokonaisvaltaisesti ja hänelle onkin tärkeää pyrkiä osallistumaan näihin kulttuureihin mahdollisimman paljon kulttuureja arvostaen.
Lillin hiphop-tunneilla tehdään erilaisia tekniikka- ja freestyle-harjoitteita. Opettajana Lilli haluaa toistaalta tehdä freestylesta helposti lähestyttävää aloittelijoille ja toisaalta kiinnostavaa edistyneemmille tanssijoille.

Tulossa

Olli Sukuvaara