Katselmuksen raati 2021

Susanna Kinnunen

Raahelaislähtöinen Susanna on Funky Hallin ja Raahen naisvoimistelijoiden kasvatti. Susanna on kokeillut elämänsä aikana lukuisia eri tanssityylejä housesta balettiin, mutta pääasiassa hän on harjoitellut katutanssilajeja ja nykytanssia. Susanna valmistui tanssijaksi nykytanssin koulutuslinjalta Riveria Outokummusta vuonna 2019. Tanssissa Susannaa kiinnostaa muun muassa se, miltä liike tuntuu, miltä se saa tuntemaan ja minkälaisina eri hetket näyttäytyvät liikkuessa. Näitä Susanna tykkää havainnoida silloin, kun hän tanssii itse tai katselee muita tanssimassa.
Tervetuloa raatiin Sussu!

Ida Jousmäki

Ida on valmistunut tanssijaksi Turun konservatoriosta ja koreografiksi Lontoon Middlesex Universitystä.  Jyväskylän ammatillisesta opettajakorkeakoulusta hän valmistui vuonna 2014. Ida on toiminut tanssijana, koregrafina, opettajana ja tuomarina useiden vuosien ajan. Idan koreografioita on nähty sekä Suomessa että ulkomailla ja useat hänen ohjaamansa harrasteryhmät ovat keränneet mitaleja street- ja showtanssikisoissa. Ida on toinen Vaasan tanssikoulu Kipinän perustajista.
Ida tuo raatiin vahvaa osaamista eri tanssilajien parista niin tekniikan, koreografian kuin ilmaisunkin arvioijana. Tervetuloa raatiin Ida!

Silja Tuovinen

Silja Tuovinen on oululaislähtöinen tanssija ja koreografi, jonka taustassa yhdistyvät taiteen ja yhteiskuntatieteiden opinnot. Viimeiset kuusi vuotta Silja on vaikuttanut ulkomailla Ruotsissa, Islannissa ja Saksassa opiskellen sekä työskennellen. Hänellä on rauhan- ja konfliktintutkimuksen tutkinto Malmön Yliopistosta vuodelta 2018. Silja on vaikuttanut taiteellisesti pääasiassa Berliinissä, josta tie on vienyt Tukholman Taideyliopiston koreografian maisterintutkintoon. Koreografina Silja työskentelee tällä hetkellä erilaisten voimakenttien sekä suru teeman parissa. Hänen rakkaimmissa tanssimuistoissansa hän tanssi lapsuudenystäviensä kanssa kotipaikkakuntansa lavoilla.
Tervetuloa raatiin Silja!