Katselmuksen raati 2019

Mimmi Marjamaa

TULI-tanssien vakioraatilainen, Mimmi on tehnyt tanssinalalla töitä ympäri Suomea niin tanssijana, koreografina kuin tuomarinakin, mutta ennen kaikkea tanssinopettajana. Vuonna 2014 Oulun ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi valmistunut Mimmi on tanssinut lajeja laidasta laitaan, mutta päälajeina hänellä on show-, nyky- ja jazztanssi. Viime aikoina Mimmi on myös hurahtanut salsan pyörteisiin. Tänäkin vuonna Mimmi tuo TULI-tanssien raatiin vankan kokemuksen ja ammattitaitonsa, mahtavaa että olet jälleen mukana Mimmi!

Satu Vilppula

Satu edustaa raadissa paikallista osaamista. Satu on valmistunut tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta ja tanssittanut raahelaisia lapsia ja aikuisia usean vuoden ajan. Satun omaan tanssitaustaan kuuluu erityisesti kilpatanssit sekä lavatanssit. Satu näkee tanssissa yhdistyvän kehon ja mielen sekä läsnäolon voiman. Luovuus ja heittäytyminen yhdessä musiikintulkinnan kanssa tekevät tanssista lumoavan kokonaisuuden. Satu valmistui varhaiskasvatuksen opettajaksi joulukuussa 2018. Tervetuloa raatiin Satu!

Unna Terävä

Unna on helsinkiläinen tanssinopettaja, koreografi ja tanssija. Hän on treenannut monipuolisesti eri lajeja nykytanssista katutanssilajeihin ja käynyt aktiivisesti eri workshopeilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Eniten omiksi lajeikseen Unna mieltää hip hopin ja suomalaisen katutanssilajin siévan, jota pääsee kokeilemaan myös TULI-tanssien workshopeilla Unnan ohjaamana. Unna on kilpaillut, battlannut ja vienyt omia koreografioitani eri kisalavoille useamman vuoden ajan. Koreografina Unna haluaa ennen kaikkea herättää ajatuksia ja tunteita sekä pyrkiä jatkuvasti kokeilemaan jotain uutta. Näitä asioita hän toivoo näkevänsä myös TULI-tanssien lavalla, tervetuloa mukaan Unna!